Download onze brochures Download onze brochures

 

Inspiratieboek 2017

Diversiteit kleurt de wereld. Ook in de wereld van de badkamer. Genieten krijgt een nieuwe dimensie met de badkamercollectie 'Comfortabel genieten'.

Strak modern, tijdloos klassiek of gedurfd modieus. Alke streeft in elk badkamermeubel naar de ultieme combinatie van comfort, gebruiksvriendelijkheid en schoonheid.

Voor welke stijl u ook gaat, Alke heeft er altijd een pasklaar antwoord op.
Comfort, rust, warmte, evenwicht, tederheid, ruimte.

Alke wil het allemaal, voor vrouwen, voor mannen,
voor ouders, voor kinderen,
voor familie, voor vrienden. Voor jou.

Download inspiratieboek (3.899 kB - pdf)

Flyer 'Hilow: Verrassend veelzijdig’

Flyer 'Hilow: Verrassend veelzijdig’
Een innovatief design concept voor de badkamer. Twee werkhoogtes tot één geheel verwerkt.
Een badkamermeubel die dames de mogelijkheid geeft al zittend make-up aan te brengen, gelaatsverzorging te doen, tanden te poetsen of kapsel in vorm te zetten.
Bovendien kunnen heren zich nu ook al zittend scheren. Kleine kinderen kunnen op deze manier ook comfortabel gebruik maken van de lager geplaatste wastafel.

Download flyer (2.345 kB - pdf)

Flyer 'ME2 Mirror: De eerste spiegel die tegelijk voor- én achterkant toont'

Flyer 'ME2 Mirror: De eerste spiegel die tegelijk voor- én achterkant toont'

We maken in de badkamer al eens rare kronkels om toch maar ons achterhoofd, onze nek of rug te bereiken. Het nieuwe spiegelconcept van Alke toont tegelijk voor en achter en maakt het ons zo een stuk makkelijker. Een Belgische innovatie van wereldformaat.

Alke brengt het concept uit onder de naam 'ME2 Mirror' en zet hiermee een gigantische stap voorwaarts op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Je haar stijlen, nekhaar scheren, een ketting omdoen,... het kan nu zonder enige moeite: puur badkamercomfort!

Download flyer (2.345 kB - pdf)

Flyer 'Smart Mirror: Maak van uw badkamer een comfortabele lounge'

Flyer 'Smart Mirror: Maak van uw badkamer een comfortabele lounge'

Koppel eens een iPhone aan uw spiegel. Baden met uw favoriete muziek zorgt voor een bruisende start. Dat weet ook badkamerspecialist Alke, die uitpakt met een multifunctionele wellness-kast: de Smart Mirror.

Naast de heldere sound van uw radio, smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer- en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt te allen tijde voor een helder oppervlak. Voor nog meer comfort is er als optie ook een in de vloer weggewerkte weegschaal.

Download flyer (509 kB - pdf)

Flyer 'Monochrome: Eindelijk een kast die verrast'

Flyer 'Monochrome: Eindelijk een kast die verrast'

Nieuwe technieken, nieuwe materialen en een vormgeving die ook buiten de badkamer niet zou misstaan. De Monochrome van ALKE kleurt niet buiten de lijntjes, hij verzet de lijntjes!

Vergeet dat eeuwige witte meubel en die saaie wastafel. Deze nieuwkomer is minimalistisch en gebruiksvriendelijk. Een ontwerp van Alain Berteau in het kader van het traject 5x5 van Designregio Kortrijk. Getekend voor de woning van morgen.

Verrassend zuiver, verrassend veelzijdig en verrassend eenvoudig.

 

Download flyer (1.743 kB - pdf)

Play-it

Een tijdloos design voor een betaalbare prijs?
Met onze Play-it-collectie ben je alvast aan het goede adres!

De diverse types kasten, telkens met bijhorende wastafels in keramiek, mineraalmarmer, crystal glass of solid surface geven een veelheid aan combinatiemogelijkheden.

De grote kleurenwaaier – van effen kleuren tot diverse mogelijke houtstructuren –  biedt een passende meubelcombinatie voor ieder, gaande van meubelen met een tijdloos strakke lijn tot opstellingen met een meer warme, rijke uitstraling.

Geen badkamer is compleet zonder passend spiegelpaneel of bijhorende spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren, gecombineerd met een chroom LED-verlichtingsarmatuur of de subtiele en heel performante Alke-ledluifel.

Onze bijkomende accessoires zoals de halfhoge of hoge aanbouwkast voor extra opbergruimte, de luxueuze houten lade-indeling, de chroom handdoekhouder en de handige combibox met stopcontact en USB-lader garanderen jou een ontspannend badkamergenot.

Ontdek onze Play-it collectie en maak zelf de unieke combinatie voor de badkamer van jouw dromen!