Alke

Info

Nieuws

18-03-2019

Stockverkoop

22 – 23 maart 2019

 

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart houden wij een stockverkoop in onze toonzaal te Menen.

Ruim aanbod badmeubelen, inbouwtoestellen, tafels en stoelen aan sterk verlaagde prijzen.

Kom zeker een kijkje nemen!

 

WAAR?   

Showroom Menen (Industrielaan 55, 8930 Menen)

 

WANNEER?     

vrijdag 22 maart van 10u tot 21u

zaterdag 23 maart van 10u tot 18u

01-03-2019

Topinnovaties van Alke op ISH in Frankfurt

11 – 15 maart 2019

Bezoek ons in hall 1.1 stand G11

 

Ontmoet het Alke-team op ISH te Frankfurt en ontdek de meest creatieve en comfortverhogende meubelinnovaties voor de inrichting van de badkamer.

 

Play-it

Met Play-it is het uitkiezen van een badkamermeubel kinderspel – Nieuwe collectie 2019

 

Stel zelf je meubel samen uit een ruime keuze aan onderkasten, wastafels, spiegels en spiegelkasten. Of je nu een ruime of slanke, diepe of ondiepe onderbouwkast met draaideuren of lades kiest, met een porseleinen, kunstmarmeren of top-solid wastafelblad. Tal van interessante opties maken het comfort in uw Play-it badkamer compleet.

 

>> Meer info

 

 

ME2-Mirror

De eerste spiegel die tegelijk voor- en achterkant toont. Genomineerd voor de AIT Innovation Award Architecture + Technology op de ISH beurs in Frankfurt

Deze innovatieve spiegelkast brengt zowel je voor- als achterkant in beeld en maakt het jou zo een stuk gemakkelijker. Je haar stijlen, nekhaar scheren, een ketting aandoen… het kan nu zonder enige moeite: puur badkamercomfort!

 

>> Meer info

 

 

Hilow

Een design van Axel Enthoven

 

Twee werkhoogtes tot één geheel verwerkt, die u de mogelijkheid geeft om een aantal handelingen zittend uit te voeren. Een royale vergrootspiegel en een innovatieve ingebouwde make-up verlichting helpen u alle details van uw verzorging te optimaliseren.

 

>> Meer info

 

 

Designers Collection

Een imposante veelzijdigheid  

 

De Designers Collection van Alke staat garant voor een naadloze aansluiting van uw badkamerontwerp op de specifieke wensen van uw opdrachtgever! Uw creativiteit krijgt vleugels met dit eenvoudige en flexibele meubelconcept. Het resultaat? Een esthetisch verfijnd ontwerp met een hoog comfortniveau dat optimaal rekening houdt met mogelijke beperkingen van de beschikbare ruimte.

 

>> Meer info