Alke

Over Alke

Alke, keizer in het rijk der badkamers

Als Koen, Hans en Bart De Keyzer in de zaak van vader Willy stappen, ontstaat Group De Keyzer. Gezamenlijk staan zij aan het hoofd van een modern en gezond bedrijf, en geven zij werk aan meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Een productie-unit van ruim 3 hectare huisvest diverse productielijnen.

 

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en realiseert de familie De Keyzer de zinnenstrelende badkamermeubelen van Alke. Met een ontembare passie voor duurzame materialen en vooruitstrevende technieken, met permanente aandacht voor hoogkwalitatief comfort in elke badkamer.

 

Alke werkt samen met toonaangevende topontwerpers. Zij streven onophoudelijk naar comfort zonder compromissen, naar kwaliteit zonder toegevingen. Met oog voor het kleinste detail, stuwen zij de standaardnorm van het badkamermeubel naar woeste hoogten. De enige norm voor Alke is de perfectie!

Alke & De Keyzer, één team van talenten

Group De Keyzer beseft zeer goed dat een bedrijf maar zo sterk is als zijn zwakste schakel. Daarom investeert het management voortdurend in menselijk kapitaal, de waardevolste investering van het bedrijf.

 

De Keyzer heeft een neus voor talenten. Door het scheppen van optimale werkomstandigheden weet de groep zich steeds te omringen met een schare van jonge creatieve en gedreven medewerkers aangevuld met een gezonde portie ervaring.

 

Er zijn intussen meer dan 100 enthousiaste werknemers. Allen dragen ze de Alke-idealen hoog in het vaandel: hard werken, doordoen, met liefde voor het vak en het bedrijf, elk met zijn eigen specialiteit speurend naar nieuwe trends.

Een adept van Alke heeft maar één doel voor ogen: het verlenen van een zo hoog mogelijke service.

 

Naast Alke, bestaat ook Dekeyzer - finesse in keuken en interieur, samen Group De Keyzer.

Group De Keyzer, 100 % Belgisch met de K van Kwaliteit

Zo flexibel het aanbod van Alke, zo streng het kwaliteitsbeleid, in elk bedrijfsproces van de eigen productie. Alke is streng voor zichzelf en voor al zijn leveranciers. Als trendsetter is Alke het aan zijn status verplicht enkel te werken met de duurzaamste materialen. Zo bevestigt de groep elke dag haar streven naar een langetermijnrelatie, zowel met haar klanten en leveranciers.

 

Een Alke badkamermeubel garandeert onvoorwaardelijk: duurzaamheid, veiligheid, gebruikscomfort en een hoog designgehalte.

 

Bovendien zijn alle badkamermeubelen van Alke perfect beschermd tegen waterschade, dankzij het gepatenteerde ‘Water Resistant System'.

 

Alle hout in uw Alke badkamermeubel is ook PEFC gecertificeerd.

De Designers Collection, moeder van alle maatwerk

Goed nieuws voor de vakhandel! Met de Designers Collection komt Alke tegemoet aan een prangende vraag van de vakhandelaar die op zoek ging naar meer maatwerk. De Designers collectie is het perfecte antwoord op deze behoefte.

 

Voortaan kan de klant elk plekje van zijn badkamer nuttig gebruiken en voorzien van extra bijpassend meubilair, als uitbreiding op het bestaande standaardgamma: een extra kast, een tweede wastafel, een commode of een extra sideboard.

 

De Designers collection geeft de vakhandelaar vele mogelijkheden-op-maat van zijn klant.

Creativiteit van Alke, basis voor innovatie

Alke werkt nauw samen met topontwerpers (o.a. Axel Enthoven – Hilow, Fabiaan Van Severen, Alain Berteau – Monochrome). Daarnaast speuren wij zelf voortdurend de markt af naar nieuwe modetrends inzake badkamerinterieurs. Zo lag één van onze brainstormsessies aan de basis van de Designers Collection, een totaal vernieuwend concept binnen de badkamersector.

 

Naast algemeen gebruikersonderzoek luisteren we ook rechtstreeks naar de tips van onze showroomverkopers die op hun beurt de opmerkingen en raadgevingen van hun eindklanten aan ons doorgeven. Zo integreert Alke op geregelde basis innovatieve technieken in onze badkamercollecties en positioneren wij ons hiermee als toonaangevende trendsetter. De Smart Mirror is één van die verrassende innovaties die hun weg vinden naar menige badkamer.

 

Alke houdt ook van experimenteren met nieuwe materialen, veelal in samenwerking met bevriende bedrijven en wetenschappelijke onderzoekscentra.

Comfortabel genieten, Alke geeft genieten een nieuwe dimensie

Diversiteit kleurt de wereld. Ook in de wereld van de badkamer. 

 

Strak modern, tijdloos klassiek of gedurfd modieus. Alke streeft in elk badkamermeubel naar de ultieme combinatie van comfort, gebruiksvriendelijkheid en schoonheid.

 

Voor welke stijl u ook gaat, Alke heeft er altijd een pasklaar antwoord op.
Comfort, rust, warmte, evenwicht, tederheid, ruimte.

 

Alke wil het allemaal, voor vrouwen, voor mannen,
voor ouders, voor kinderen,
voor familie, voor vrienden. Voor jou.

 

Download hier onze Inspiratiegids 2021-2022